Acupuncturist / Orthomoleculair therapeut Well-Well

Acupuncturist, natuurgeneeskundige en Orthomoleculair therapeut Suzan van Putten van ‘Well-Well’ is op dinsdagochtend en woensdag in onze praktijk aanwezig. Zij heeft een praktijk voor acupunctuur, ademhaling en ontspanning, voeding en natuurgeneeskunde w.o. orthomoleculaire therapie.

Sterrenburg

Wat is een orthomoleculaire behandelwijze

Een orthomoleculaire behandelwijze is een behandelwijze die zich richt op het verkrijgen en behouden van een optimale gezondheid door voeding en het gebruik van supplementen.

Over Suzan

“Voor het uitoefenen van mijn vak heb ik tien jaar gestudeerd. Allereerst heb ik het HBO bachelor diploma Complementary Alternative Medicines, ook wel afgekort als CAM, behaald met als specialisatie voeding en natuurlijke middelen.

Daarna heb ik Traditionele Chinese Geneeskunde en Acupunctuur bij Qing-Bai gevolgd. Vervolgens heb ik bij Heartmath Benelux trainingen gevolgd op het gebied van ademhaling en ontspanning volgens de hartcoherentiemethode.”

well-well suzan

Klachten

Een greep uit de klachten die je met orthomoleculaire therapie en/of acupunctuur kunt aanpakken: burn-out, stress, candida, spier- en gewrichtsklachten, huidklachten, hormonale klachten, maag- en darmklachten, leaky gut, prikkelbaar darm syndroom, migraine en hoofdpijn, weerstandsproblemen en hyperventilatie.

Suzan werkt samen met collega’s van Fysiotherapie Sterrenburg in Dordrecht en Natuurlijk Gezondheidscentrum Rotterdam.

De consulten kunnen geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering.

Voor verder informatie of het maken van afspraken: www.well-well.nl, [email protected] of tel. 06-19326970