Dordtse Praktijk voor Kunstgebitten

Ik wil me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Omran Al Monaqel. Ik ben in 1988 geboren in Syrië. In 2012 heb ik de opleiding Rechten aan de Universiteit van Damascus afgerond. Tijdens mijn studie had ik een bijbaan bij een tandtechnisch laboratorium.

Sterrenburg

2015

Toen ik in 2015 naar Nederland kwam, ben ik gaan werken als tandtechnicus. Daarna, vanaf 2018, heb ik de opleiding Tandprothetiek aan de Hogeschool Utrecht gevolgd. Tijdens mijn studie heb ik de kans gekregen om bij twee praktijken in de regio Zuid-Holland te werken, waar ik veel ervaring heb opgedaan. Na afronding van mijn studie in 2022 heb ik mijn eigen praktijk in Dordrecht gevestigd.

Contact

Heeft u vragen, problemen met uw kunstgebit of wilt u een keer langskomen voor een gratis advies, dan bent u van harte welkom bij Dordtse Praktijk voor Kunstgebitten.

Telefoonnummer 06-81553464
Emailadres: info@kunstgebitdrechtsteden.nl
Website: www.kunstgebitdrechtsteden.nl

De tandprotheticus

De tandprotheticus is dé expert voor het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses. Dit kan een volledige prothese of een gedeeltelijke prothese zijn, of een prothese op implantaten (klikgebit). Voor een bezoek aan de tandprotheticus heeft u geen verwijzing van een tandarts nodig.

Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van de prothese, werkt de tandprotheticus zelfstandig aan uw kunstgebit. Hierbij bespreekt hij met u uw persoonlijke wensen. Na enige bezoeken aan de tandprotheticus beoordeelt hij samen met u de in was gemaakte proefprothese. De stand van de tanden, de esthetiek en de techniek worden daarbij zorgvuldig gecontroleerd.

Veranderingen zijn nu nog mogelijk. Pas als alles goed is wordt de prothese afgemaakt en geplaatst. Vanaf het eerste bezoek tot het plaatsen van een nieuw kunstgebit worden er ongeveer zes bezoeken aan de tandprotheticus gebracht.