Fitness 65+

In de gouden jaren van het leven kan fitness een krachtige bondgenoot zijn voor wie actief, gezond en vitaal wil blijven. Fitness voor 65+ omvat een aangepaste vorm van lichaamsbeweging die specifiek is ontworpen om de unieke behoeften en uitdagingen van oudere volwassenen aan te pakken. Fitness voor mensen ouder dan 65 is meer dan slechts een reeks oefeningen; het is een belangrijk hulpmiddel om de gezondheid en het welzijn op latere leeftijd te verbeteren.

Voor wie fitness 65+?

Het woord zegt het al, deze vorm van fitness is bedoeld voor mannen en vrouwen van 65 jaar en ouder, die streven naar een betere kwaliteit van leven. Het programma is ontworpen om rekening te houden met de fysieke beperkingen die met de leeftijd kunnen komen, en omvat een combinatie van krachttraining, flexibiliteit oefeningen en cardiovasculaire activiteiten.

Hoe kan fitness 65+ je helpen?

Door regelmatige deelname aan fitness voor 65+ kunnen ouderen genieten van talloze voordelen. Allereerst kan het de algemene fysieke conditie verbeteren, waardoor dagelijkse activiteiten gemakkelijker worden uitgevoerd.

Bovendien draagt het bij aan het behoud van een gezond gewicht, het verbeteren van de balans en het verminderen van het risico op vallen.

Ook heeft het een gunstige invloed op de mentale gezondheid, met vermindering van stress en het bevorderen van een positieve gemoedstoestand.

Fysiotherapie Sterrenburg

Bij welke klachten kan fitness 65+ helpen?

Fitness voor 65+ is niet alleen bedoeld voor zij die al gezond zijn; het kan ook een effectieve aanvulling zijn op de behandeling van bepaalde gezondheidsklachten. Mensen met aandoeningen zoals artritis, osteoporose of diabetes kunnen profiteren van aangepaste oefeningen die gericht zijn op het verlichten van symptomen en het bevorderen van algemeen welzijn. Het programma wordt vaak aanbevolen als een integraal onderdeel van een holistische benadering van gezond ouder worden.

Testimonials

Hoe ervaart men onze zorg?

“Top praktijk”

"Top praktijk, goede resultaten na de behandeling, wordt super fijn geholpen. Een 10 met een griffel !!"

-Lia Hulsbosch-

“Zeer goede fysio.”

"Zeer goede fysio. Luisterend oor en verhelpen de klachten Top!"

-Caroline Hak-

Fysiotherapie Sterrenburg

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Sterrenburg in Dordrecht?

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • U kunt snel bij ons terecht
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Rolstoel vriendelijk
  • Ruime openingstijden
  • Contracten met de meeste zorgverzekeraars
  • Voorzien van de modernste, nieuwste apparatuur
  • Energiek, enthousiast en vriendelijk team
  • Interne en externe doorverwijzingen voor gerichte zorg
Fysiotherapie Sterrenburg

Wij helpen je graag verder

Ik wil graag mailen

Bel Fysiotherapie Sterrenburg op 078-6180449